Jdi na obsah Jdi na menu
 

11. 6. 2024

HOROBAZÁREK DAR

b33d873a-8758-45aa-828a-581702594690.jpegV sobotu 27. dubna se na nádvoří Zámečku v Horoměřicích uskutečnil první ročník akce nazvané Horobazárek. Komunitní událost spolupořádaly organizace Rodinný klub Pohoda z.s. a Soul Kids z.s.

Pro návštěvníky bylo k dispozici i drobné občerstvení a děti si mohly užít zábavnou stezku zaměřenou na téma ekologie při příležitosti oslavy Dne Země. Na závěr stezky děti dostaly hodnotné dárky, čímž si každé z nich odneslo nejen úsměv na tváři, ale i krásnou vzpomínku.

Během události měli účastníci možnost setkat se s ředitelem Charity Hvězda, Martinem Procházkou, kterému mohli předat dary pro pěstounský sklad organizace. Kromě toho jsme na akci vybírali dobrovolné vstupné a společně s rezervačními poplatky se nám podařilo vybrat krásných 5000,- na podporu aktivit charity.

Další podzimní vydání je naplánováno na 22. září při příležitosti oslavy podzimní rovnodennosti. Ačkoliv čas a místo ještě budou upřesněny, můžete se již teď hlásit o své místo prodejce na email horobazarek@gmail.com